Over mij

Welkom!

Mijn naam is Martijn Dekker. Geboren in 1991 aan het werk als jongerenwerker bij een kerk (NGK) in Assen Kloosterveen. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Naast het jongerenwerk mag ik graag spreken in jeugddiensten, kampen, studieavonden etc.

Op deze site blog ik over jeugdwerk, kerk. geloof en alles wat daar aan gerelateerd is. Omdat ik het leuk vind mijn gedachten daar over te delen. In de hoop dat het inspireert, prikkelt of tot nadenken zet.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs of het werk waar ik mee bezig ben? Je kunt deze blog volgen (klik op de button rechts) of mij volgen op:

Instagram
Twitter
Facebook

 

3 gedachtes over “Over mij

  1. Peter zegt:

    Goedemiddag Martijn. Vanochtend was ik met mijn gezin aanwezig in de dienst op Terschelling waar je preekte. Vond het een fijne dienst. Ook jouw uitleg van de gelijkenis heeft mij een andere kijk op dit verhaal gegeven. Ook het citaat van Bonhoeffer vond ik mooi. Zou deze graag nog een keer na willen lezen. Heb gezocht op internet maar tevergeefs tot nu toe. Zou jij deze mij een keer willen doormailen? Bij voorbaat dank. Veel zegen toegebeden in je roeping en met hartelijke groet, Peter

    • Martijn Dekker zegt:

      Hallo Peter
      Zo na de vakantie, kom ik nog even terug op je vraag. Mooi om terug te horen dat de dienst je aansprak. En mailen kan natuurlijk altijd. Misschien is de handigste weg dat je via het tabblad ‘Vraag mij als spreker’ daar even het contactformulier invult (een beetje aangepast, aangezien je een andere vraag hebt). Dan ontvang ik je email en stuur ik je de preek toe.

  2. Wim Venema zegt:

    Goedemorgen Martijn. Vanochtend in Leek heb je Maria in het voetlicht gezet met haar dure Nardusolie. Én Jezus uiteraard die gaat ‘feesten’ onderweg naar zijn Via Dolorosa. Mooie overtuiging die je meegaf.
    Zelf denk ik i.c.m. deze zalving: het kan niet anders of én bij zijn gevangenneming, én bij zijn gerechtstelling, én over de Via Dolorosa heeft die kostelijke geur hem omringt. Zelfs aan het kruis moet die geur zijn opgestegen. Alsof Maria/ de H.Geest Hem de viering van de overwinning al liet smaken. Maar ook de omstanders hierin de anticlimax van een ‘misdadiger’ hebben kunnen ervaren.
    Wim Venema, Leek

Plaats een reactie